12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage RAMA POLITIKE

Tage: RAMA POLITIKE

Kur do të largohesh nga politika? Rama befason me përgjigjen e...

Përveç shumë çështjeve të tjera, në emisionin “Open”, Edi Rama foli edhe për kohën se kur ai do të largohet nga politika. Kryeministri ishte duke...