14 C
Tiranë
Sunday, October 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Rinas para

Tage: rinas para

Policia në ndjekie të “Tanit”. “Avullojnë” paratë e Rinasit

Policia ka arrestuar 6 persona si të dyshuar për super grabitjen në Rinas, ndërsa 4 të tjerë janë në kërkim. Tre javë pas grabitjes dhe...