27 C
Tiranë
Friday, August 23, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage RRUGE PAGESE

Tage: RRUGE PAGESE

Mes tyre Elbasan-Tiranë dhe Elbasan-Kapshticë. Këto janë 8 rrugët që do...

Ministrja e MIE, Belinda Balluku njoftoi ditën e djeshme se autostrada Tiranë-Durrës do të bëhej me pagesë. Balluku njoftoi nënshkrimin e një kontratë koncesionare për...

Rruga e Kombit… pa pagesë (falë protestës)!

  Këtë të dielë, kalimi në pikën e koncesionarit në Rrugën e Kombit kryhet normalisht dhe pa pagesë, ndryshe nga një ditë më parë kur...

Së shpejti, një tjetër rrugë me pagesë në Shqipëri

Nga qyteti i Fierit, Rama ka deklaruar se rruga Vlorë-Rrogozhinë do të bëhet me pagesë. Kryeministri Rama ka thënë më tej se kjo rrugë...