29 C
Tiranë
Sunday, September 15, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage RUSI BALLKAN

Tage: RUSI BALLKAN

Interesat ruse në Ballkanin Perëndimor

Në Ballkanin Perëndimor po luhet një prej lojërave gjeopolitike më delikate, ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Rusisë, e cila synon ttë përgjigjet me zë të...

A ËSHTË ENDE E MUNDUR MBAJTJA NËN KONTROLL E RUSISË?

Nga Benyamin Poghosyan “Stratfor” Që nga viti 2014, mbajtja nën kontroll e Rusisë, ka qenë një nga temat më të njohura brenda komunitetit të ekspertëve,...