16 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Sala baba

Tage: sala baba

Tjetër dramë në familjen Sala, pas ish-sulmuesit vdes nga hidhërimi edhe...

Pas vdekjes në mënyrë tragjike të Emiliano Sala, familja e tij duhet jetojë me një tjetër dramë. Babai i ish-sulmuesit që humbi jetën në...