12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage SHI ELBASAN RRUGE

Tage: SHI ELBASAN RRUGE

Stuhi shiu përfshijnë Elbasanin, kujdes në këto akse rrugore

Stuhi të dendura shiu kanë përfshirë Elbasanin mbrëmjen e sotme. Sipas të dhënave, i gjithë territori i qarkut është përfshirë nga shtërngata të herëpashershme....