26 C
Tiranë
Wednesday, October 16, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Shqiptar vdekje itali

Tage: shqiptar vdekje itali

Shqiptari goditet nga vinçi dhe humb jetën në vendin e punës,...

Aleksander Thani eshte shqiptari 63-vjeç, qe humbi jetën dje teksa ishte ne pune e siper. Ai punonte ne Genola, kur u godit per vdekje...