22 C
Tiranë
Thursday, August 22, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage SHQIPTARE GREKE

Tage: SHQIPTARE GREKE

Këta janë shqiptarët/ Bubulina, gruaja trime shqiptare që ndihmoi në çlirimin...

Veprimtaria e grave të shquara shqiptare është e lidhur ngushtë me rrethanat në të cilat u krijua, veproi dhe jetoi populli shqiptar. Si rrjedhim...

Grekët bashkëpunojnë me shqiptarët dhe bëjnë kërdinë

Autoritetet greke kanë hartuar një raport shumëfaqësh në lidhje me disa sulme e grabitje në ishullin grek Zakyntho, që janë të përfshira banda kriminale...

Shqiptarët dhe grekët – dy popuj miq apo armiq?

Nga prof. Ksenofon Krisafi* Marrëdhëniet shqiptaro-greke, të lashta sa vetë jeta e organizuar politikisht e të dy popujve fqinjë, kanë përshkuar një trajektore përgjithësisht pa...

Shqiptarët dhe grekët në anuarët shekullorë të historisë

Nga Luan Rama Nëse e kam botuar këtë shkrim për Athinën kjo nuk na jep të drejtën, të themi, siç po dëgjojmë këto ditë, “Athina...