12 C
Tiranë
Saturday, October 19, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage SHQIPTARE MARTESE

Tage: SHQIPTARE MARTESE

Shqiptarët po martohen gjithnjë e më të rinj

Më shumë shqiptarë i thanë “po” njëri-tjetrit gjatë vitit 2018. Sipas një publikimi të fundit të INSTAT, “Gratë dhe Burrat në vitin 2019” rezulton...

Pse nuk po martohen më shqiptarët?!

Entela Resuli – DITA Të rinjtë në vendin tonë duket se po zgjedhin të martohen gjithmonë e më vonë në moshë. Ky numër nuk është...