34 C
Tiranë
Saturday, August 24, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Shqiptare mjeke

Tage: shqiptare mjeke

Shqiptarja shtiret si mjeke, u merr 200 mijë franga…

Në mantelin e saj të bardhë dhe me një stetoskop rreth qafës, Imera I. 36 vjeçare shfaqet në llogarinë e saj në Facebook. Një...