23 C
Tiranë
Monday, June 17, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage SHTATZENE HELIKOPTER

Tage: SHTATZENE HELIKOPTER

Shtatzëna 41-vjeçare transportohet me helikopter, lind fëmijën e tetë (VIDEO-FOTO)

  E mbërritur me urgjencë në maternitetin e Burrelit, gruaja shtatzënë, ka shfaqur komplikacione shëndetësore të cilat i rrezikonin jetën asaj dhe mjekët vendosën dërgimin...