35 C
Tiranë
Thursday, August 22, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Shtyp

Tage: Shtyp

Jehona e fejesës së Mbretit Zog me Xheraldinën në shtypin e...

  Jehona qe pati fejesa e Mberetit Zog ne shtypin e kohes. Si u prit dhe gezimi qe ngjalli ne popull. Atmosfera e jashtëzakonshme e...