14 C
Tiranë
Sunday, October 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Solking koncert vrasje

Tage: solking koncert vrasje

Çmendi shqiptarët me hitin ‘Zemër’, vriten 5 persona dhe 20 të...

Reperi Abderraouf Derradi, i njohur si Soolking u bë i njohur pë shqiptarët pas bashkëpunmit me Dhurata Dorën. Kënga e tyre 'zemër' u kthye...