12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Studente boshard

Tage: studente boshard

Ja studentja që u ‘arrestua’ për Borchardt

Studentja Ana Azizaj është shoqëruar sot në mbrëmje në polici vetëm për shkak të parullës pranë banesës ky jeton ambasadori i OSBE në Tiranë,...