18 C
Tiranë
Sunday, August 18, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage STUDENTE VALIXHE

Tage: STUDENTE VALIXHE

Trupi i studentes gjendet gjysmë i zhveshur brenda një valixheje dhe...

  Trupi i një studenteje, gjysmë të zhveshur, është gjendur i futur në një valixhe në Ukrainë. 19-vjeçarja ishte vrarë dhe më pas ishte hedhur në...