36 C
Tiranë
Friday, August 23, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage TAIP ERDOGAN VLADIMIR PUTIN HASAN

Tage: TAIP ERDOGAN VLADIMIR PUTIN HASAN

“Turqia është e vendosur”, Erdogan bëhet bashkë me Putin: Hapi që...

  Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, tha se është jetike të ruhet statusi aktual i Idlibit, të bëhet dallimi i terroristëve dhe të mbrohet popullata...