16 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)

Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991

Kryefaqja Tage TAKSA VENDORE VIT

Tage: TAKSA VENDORE VIT

SI NDRYSHOJNË TAKSAT VENDORE MË 1 JANAR 2019

  Pas miratimit në Kuvend të buxhetit dhe paketës fiskale për vitin 2019, ndryshojnë edhe  taksat vendore që hyjnë në fuqi nga 1 janari. Kuvendi...