12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Tanke elbasan

Tage: tanke elbasan

Rrëfimet e një ish oficeri dhe ish komandanti për Brigadën e...

Petrika Trajani Ish-oficer tankist Perikli Çuni Ish-Kom. Brigadës së Tankeve Elbasan Brigada e Tankeve Elbasan, model në Ushtrinë Shqiptare Është bërë traditë që ish-kuadrot ushtarakë të brigadës së tankeve...