25 C
Tiranë
Tuesday, September 17, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Tatime elbasan

Tage: tatime elbasan

Vangjel Ranxha Drejtori i ri i Tatimeve në Elbasan

Bedri Bejtja nuk është më drejtor i Tatimeve në qytetin e Elbasanit. Mësohet se në vendin e tij është emëruar Vangjel Ranxha. Drejtoria e Përgjithshme,...