15 C
Tiranë
Wednesday, September 18, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Televizor elbasan

Tage: televizor elbasan

Belsh/ Shkon në Elbasan dhe blen televizorin 40 polësh sa nuk...

  Një qytetari nga Belshi i ka rënë telebingo sot. Në fakt ka qenë vërtet një pikë llotosh. Qytetari po kalonte aty pranë kur ka...