28 C
Tiranë
Monday, June 24, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Teori univers

Tage: teori univers

5 teoritë e diskutueshme mbi Universin

A keni parë ndonjëherë yjet lart në qiell, dhe keni nisur të mendoni se si filloi gjithçka? Të gjithë kemi dëgjuar për Teorinë e...