18 C
Tiranë
Tuesday, September 17, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Thesare plehra

Tage: thesare plehra

7 thesare që u gjetën në plehra

Disa njerëz janë bërë me para për shkak të atyre që kanë gjetur në plehra. Kanë qenë bizhuteri të shtrenjta, por nuk kanë munguar...