28 C
Tiranë
Thursday, September 19, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage TOKE SHITJE ELBASAN

Tage: TOKE SHITJE ELBASAN

Tokë në shitje, zona Mozgë/ Elbasan

Kam nje prone per shitje me detajet si me poshte: Zona Mozge Siperfaqe: 2634 m2 Me certifikate pronesie Cmimi: 3 500.00 Leke/m2. Kontakt : +355682078561. Faleminderit