16 C
Tiranë
Tuesday, September 17, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Tomson

Tage: tomson

Kush ishte misionari protestant që ndërveproi ngushtë me rilindësit shqiptarë?

  Nga MSc. Bertina SALLIU Veprimtaria e rilindësve shqiptarë me qëllim rizgjimin e ndërgjegjes kombëtare shqiptare, është një veprimtari që mbart në vetvete punën e misionarëve...