25 C
Tiranë
Tuesday, September 17, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Uje elbasan gledian llatja

Tage: uje elbasan gledian llatja

A do të rritet çimi i ujit në Elbasan? Ja si...

Eksperët e USAID-it ishin sot në një takim me ekspertë në ndërmarrjes së Ujësjellës Kanalizimeve në Elbasan për të diskutuar mbi ecurinë e platformës...