12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage UNIVERSITET ELBASAN NJOFTIME

Tage: UNIVERSITET ELBASAN NJOFTIME

NJOFTIM I  UNIVERSITETIT “ALEKSANDËR XHUVANI”, ELBASAN

  UNIVERSITETI I ELBASANIT “ALEKSANDËR XHUVANI” DREJTORIA E KOORDINIMIT DHE MARRËDHËNIEVE ME JASHTË BULETINI SHKENCOR   Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për të dërguar artikuj shkencorë për botim...

Universiteti Elbasanit: Njoftim për shpallje konkursi për pedogog me kohë të...

Fakulteti i Shkencave Humane në Universitetin e Elbasanit “A. Xhuvani”, për nevojat e tij në Departamentin e Gjuhës Frënge dhe Italiane për vitin akademik...