32 C
Tiranë
Tuesday, August 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage UNIVERSITET STUDENTE

Tage: UNIVERSITET STUDENTE

Zbardhet udhëzimi, si do pranohen studentët e rinj. Kushtet për aplikimet

Përpara se maturantët t’u nënshtrohen provimeve të Maturës Shtetërore, Ministria e Arsimit ka përcaktuar procedurën e aplikimit dhe regjistrimit të tyre në universitet. Me...

Kriteret e pranimit në Universitetin e Tiranës për vitin akademik 2019-2020

Voltiza Duro – Edhe pak kohë kanë ngelur nga provimet e Maturës Shtetërore që do t’i nënshtrohen mijëra maturantë në mbarë vendin. Për të...

Zbardhen kriteret e pranimit në Universitetin e Tiranës për 2019-2020-ën

Brenda pak muajsh do të zhvillohen provimet e Maturës Shtetërore për mijëra maturantë në mbarë vendin, çka do të hapë rrugëtimin akademik për ata...

Për të gjithë ju që nisni nesër universitetin, këta janë shokët...

  Për të gjithë ju që nesër do të nisni universitetin. Ne po ju ndihmojmë për t’ju përgatitur me personat që do të takoni dhe me shumë...

ALEANCA KOMBËTARE E STUDENTËVE TAKIM NË UNIVERSITETIN E ELBASANIT

  Aleanca Kombëtare e Studentëve ka zhvilluar një takim pune në ambientet e Universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan. Qëllimi I këtij takimi ishte nxjerrja e...

Kandidatët për studentë duhet të hedhin në sistem notën mesatare

Maturantët që dëshirojnë të ndjekin studimet e larta përpara se të aplikojnë për programin e studimit në universitet duhet të regjistrojnë në sistem notën...

Elbasan/ Universiteti A. Xhuvani: Këta studentë përjashtohen nga pagesa e tarifës...

  Universiteti “Aleksandër Xhuvani” i Elbasanit, ka nisur pranimin e dokumentacionit për përjashtimin nga pagesa e tarifës së shkollimit për studentët që ndjekin studimet në...