12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Vajza elbasan peshngritje kampione

Tage: vajza elbasan peshngritje kampione

Dy motrat nga Elbasani kampione në peshëngritje

Në dhomën plot dritë ku ushtrohen disa nga vajzat më interesante të Shqipërisë qëndrojnë disa kupa. I kanë fituar me mund vajzat peshëngritëse të...