27 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)

Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991

Kryefaqja Tage Vaksina shqiptare

Tage: vaksina shqiptare

Sa besojnë shqiptarët tek vaksinat? Habit Austria

Disa prindër mund të mos bien dakord që fëmijët të vaksinohen nëse mendojnë se vaksinat janë të pasigurta ose mund të shkaktojnë efekte anësore...