12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Vdekje maternitet elbasan

Tage: vdekje maternitet elbasan

Dëshpërimi i familjarëve pas vdekjes së 25 vjeçares në maternitet. Babai...

  Ka qenë jashtëzakonisht i madh dëshpërimi i familjarëve pas vdekjes së vajzës dhe nuses së tyre në maternitet. Rexhina Debrova u nda nga jeta pas...