18 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Vende lumturi trishtim

Tage: vende lumturi trishtim

10 shtetet më të lumtura dhe 10 më të trishtuarat në...

Në bazë të klasifikimit të përvitshëm të bërë nga Forbes, këtë vit, kupën për vendin më të lumbtur në botë e mban Finlanda. Pas...