13 C
Tiranë
Tuesday, October 15, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Vende pune emigrante talente

Tage: vende pune emigrante talente

10 vendet që kërkojnë punëtorë dhe mbështesin talentet

Përpos të dhënave shqetësuese mbi numrin të lartë të emigrantëve, kompanitë më inovative në botë janë gjithnjë duke kërkuar punësimin e talenteve të reja,...