16 C
Tiranë
Saturday, October 19, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Virus sy

Tage: virus sy

Flet mjekja: Kujdes, në plazh dhe pishina po qarkullon një virus...

Nëse virozat zakonisht i kalojmë në dimër, këtë verë një virus i veçantë është në qarkullim. Njihet si gripi i syrit dhe në Tiranë...