16 C
Tiranë
Tuesday, September 17, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Vjerra ferr

Tage: vjerra ferr

10 historitë e vjehrrave të ardhura nga “FERRI”

Jemi të sigurt që të gjithë të paktën një herë në jetë keni dëgjuar dikë të ankohet për vjehrrën. Çfarëdo të keni dëgjuar më...