34 C
Tiranë
Saturday, August 24, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Vote gisht

Tage: vote gisht

Hodhi votën në kutinë e gabuar, burri pendohet keq dhe pret...

Një ngjarje e pazakontë është regjistruar në Indi. Një votues preu gishtin pasi kuptoi se kishte votuar për partinë e gabuar. Pawan Kumar thotë se votoi...