15 C
Tiranë
Wednesday, September 18, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage VRASJE GJUETI

Tage: VRASJE GJUETI

Dolën për gjueti, i ati vret aksidentalisht të birin

  Shënjestër e mirë, por gjueti e gabuar. Një gjuetar nga Rusia qëlloi për vdekje djalin e tij 18-vjeçar, të cilin e ngatërroi me një...