13 C
Tiranë
Thursday, October 17, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Yaht sailing miliarder rus

Tage: yaht sailing miliarder rus

I gjatë sa 1.5 fusha futbolli, me 8 kate dhe vend...

Në brigjet e Monakos sot lundroi jahti prej 360 milionë paundësh, i cili besohet të jetë më i madhi i llojit të tij në...