18 C
Tiranë
Sunday, September 15, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Zanfina Ismaili

Tage: Zanfina Ismaili

Kështu ka qenë e vogël. E njihni këngëtaren e njohur në...

Këngëtarja në foto sot njihet për format e bukura trupore edhe pse nuk është shumë aktive me projekte muzikore Ajo ka këngë të shumta, të...

E bukur dhe seksi, por këngëtarja shqiptare flet për herë të...

  Zanfina Ismaili prej disa kohësh është tërhequr nga muzika, por kohët e fundit ajo ka qenë e pranishme në disa emisione, ku ka folur...