19 C
Tiranë
Thursday, September 19, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Zjarr plazh

Tage: zjarr plazh

Zjarr në plazh, njerëzit futen në det, shpëtohen me helikopter

Pas Greqisë, Shqipërisë, Kosovës, e disa vendeve të tjera në rajon, edhe Italia nuk i ka shpëtuar goditjes nga moti i keq. Mediet e huaja...