13 C
Tiranë
Tuesday, October 15, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Zog shtegetim

Tage: zog shtegetim

Kapet zogu i rrallë, nuk shtegëton kurrë në viset tona (Foto)

Një zog i vogël dhe tepër i rrallë është kapur ditën e djeshme në Vlorë. Zogu është kapur në kampin e unazimit të Orikumit,...