Loading...

Nga Shkëlzen Henkoja

Elbasan

Dhunimi dhe ofendimet nga policia e Elbasanit si ajo e qarkullimit dhe bashkiake, skane te ndalur ndaj qytetarve te gramshit pamjet që do shihni kane te bejne me nje taksixhi i cili ka 18 vite ne kete profesion me dekumenta te rregullta sipas legjistacionit shwiptar te miratuar nga Ministria e Trasportit di dhe pushteti vendor.
Ngjarja ka ndodhur sot ne Erlbasan prane nje qendre tregtare ku mjeti tip volzvagen sharon me targa te verdha taksi AB 276 T ka qene i parkuar
Prane mjeti kane mberritur rreth 10 punojes te policise bashkiake bashkd me nje karroatretes ku kane marre mjetin me force duke mos e lejuar drejtuesin te bente veprimin ms minimat te ulte frenat e dores per moo u demtuar mjeti ,por duke e ofenduar nga fjslet me banale ku degjohen qarte md ze e figure xhestet we ben policia
40 vjecari Edmond Hasa kryefamiljari i vetem qe punon nd familjen me 6 antare ku me mjetin mundohet td siguroj e buken e gojes.
Vec ofendimeve dhe marrjes se mjetit duke e derguar ne pike bllokimi i vendosin edhe nje gjobe njeqind mije leke duke e justifikuar se keni pasagjere ne kthim.

Loading...
Loading...
Loading...