Loading...

brumbujt

Mund të duket si një skenar i filmave fatashkencë. Por nuk është ashtu. Miliona brumbuj u shfaqën në plazhet e Argjentinës në masë aq të madhe sa banorët menduan se tashmë do të shërbenin si ushqim për ata. Brumbujt u shfaqën në Mar de Ajo.

Sipas ekspertëve shkak i një dyndje të tillë  mund të ketë qenë një tërmet që i ka nxjerrë ata në sipërfaqe.

Biologët shpjegojnë se ky lloj brumbulli qëndron në tokë dy vjet dhe del në sipërfaqe vetëm për çiftim. Më pas ngordhin për pak ditë. Infoelbasani

Loading...
Loading...
Loading...