Loading...

Prestigjozja gjermane “Bild” ka publikuar së fundmi rezultatet e një studimi lidhur me kohën që një femër mund të qëndrojë pa bërë seks.

Studimi i kryer nga revista gjermane për femra, “Petra” mori në shqyrtim 10 mijë femra të moshës 29 dhe 39 vjeç.

Në përfundim rezultoi se gati 58% e femrave gjermane mund të rrinë pa bërë seks gjatë gjithë jetës së tyre.

Ndërkaq, 33% prej tyre mund të rezistonin deri në dy vjet.

41% mund të rezistonin një vit dhe 27% mund të rrinin pa bërë marrëdhënie deri në gjashtë muaj.

Terapistja Marlene Ann Henning, u shpreh se në 3 muaj pa seks, femrat i kap një gjendje e lehtë ankthi, ndërsa pas 6 muajsh mund të kenë thatësi vaginale dhe stres.

Henning vazhdon më tej duke thënë se kur femrat kalojnë një vit pa bërë seks kanë çrregullime hormonale si dhe sistem të dobët imunitar.

Loading...
Loading...
Loading...