Loading...

 

Turisti gjerman alarmon banorët në qendër të Elbasanit. Është kohë vere dhe turistët lëvizin ngado. Shumë prej tyre shëtisin në disa vende.

Sot një mëngjes një turist gjerman ka qëndruar në qendër të Elbasanit me makinën e tij.  Nuk ishte një makinë dosido por një  kamion i cili çuditërisht nga jashtë ngjante si zjarrfikëse.  Forma, ngjyra e madje edhe karroceria ekzakt si një zjarrfikëse.

Të gjithë kanë menduar se ka shpërthyer ndonjë zjarr afër turizmit. Por jo. Nga makina ka zbritur një turist i vetëm i cili është intersuar për qytetin dhe  rrugën nga do kalonte.

Dhe kështu ky turist ka zgjedhur ti kalojë pushimet me zjarrfikëse.

Loading...
Loading...
Loading...