Loading...

Turku Mehmet Ozjurek është shpallur fitues si hundëpalla më i madh i garave të dyta ndërkombëtare të zhvilluara në Stamboll.

Nga matjet e kryera rezultoi se tuku e kishte gjatësinë e hundës 8.8 cm me një gungë dhe një feçkë të ngjashme si elefant.

Disa kanë bërë një lidhje djallëzore mes hundës dhe atij mikut të turkut. Por kjo nuk është e konfirmuar.

Gjithsesi turku Ozjurek është duke iu gëzuar çmimit ndërkombëtar si hundëpalla më i madh i Stambollit.

Loading...
Loading...
Loading...