Loading...

Disa shqiptarë që kërcejnë valle në oborrin e spitalit? Mund të duket e habitshme po ata po festojnë ardhjen në jetë të një vogëlushi. Pamjet e pazakonta janë xhiruar në oborrin e spitalit të Prizrenit.

Lindja e djalit në familjet shqiptare ka qenë gjithnjë arsye për të festuar e gëzuar, por mesa duket kjo familje e ka përjetuar në mënyrën më të lumtur të mundshme.

Dhjetëra burra gra të familjes së nënës dhe babait të vogëlushit kanë hedhur valle në oborr duke habitur jo pak të gjithë ata që i kanë parë.

Kur të lind djal në Spitalin e Prizrenit. Qoftë me jetë të gjatë !

AI MOMENT, KUR TË LIND DJALË NË SPITALIN E PRIZRENIT Qoftë me jetë të gjatë !

Publiée par Televizioni Prizrenit sur Jeudi 23 mai 2019

Loading...
Loading...
Loading...