Loading...

Bedri Bejtja nuk është më drejtor i Tatimeve në qytetin e Elbasanit. Mësohet se në vendin e tij është emëruar Vangjel Ranxha.

Drejtoria e Përgjithshme, deklaron se Bejtja ka dhënë dorëheqjen për motive personale, megjithatë për gazetarin Aldo Kozarja ai është shkarkuar. Shkarkimi i tij ka ndodhur disa ditë më parë, por është mësuar vetëm sot.

Ndërkohë mësohet gjithashtu, se ai i është caktuar një tjetër post në këtë institucion, si drejtor i burimeve njerëzore.
Drejtori i ri Vangjel Ranxha ka mbajtur pozicione të rendesishme drejtuesi ne Tatim-Taksen e Elbasanit dhe eshte shquar per performance dhe rezultate te mira ne detyren e tij.
Atij do ti duhet te vere ne levizje mekanizmin e veshtire te tatiemeve qe ka mjaft probleme edhe ne Elbasan.

Loading...
Loading...
Loading...