Loading...
Loading...

Shkarkohet kreu i Hipotekës në Krujë, Edmond Daci.

Daci kishte marrë këtë detyrë 3 muaj më parë. Ende nuk dihen arsyet e këtij shkarkimi të papritur. Daci u zgjodh në krye të  Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Krujë, 3 më parë pas një konkursi të hapur.

Ai dhe 27 fituesit e tjerë të ZRPP-ve u  thirrën pas konkursit në një takim nga Kryeministri Rama, i cili u kërkoi profesionalizëm në shërbimin e qytetarëve. Por sot, Edmond Daci është shkarkuar.

Loading...
loading...
Loading...