Loading...

Ka nisur seanca dëgjimore për drejtuesen e prokurorisë së Elbasanit, Enkelejda Millonain në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Enkelejda Millonain ka hedhur kandidaturën për SPAK. Sipas ILDKPKI, Millonai ka bërë deklarim të saktë, burime të ligjshme dhe nuk ka fshehje apo deklarim të rreme.

– Apartament 94 m2 në Tiranë me vlerë 45 mijë euro. Burimi, te ardhura nga paga, të ardhura nga shkolla e Magjistraturës, shitja e një makine.

-Nga llogaria e subjektit në 2015 ka kaluar shuma prej 1.3 mln lekë në llogarinë e shoqërisë ndërtuese.

-Subjekti ka shpjeguar se ka pasur mundësi vetëm për pagesën 10 mijë euro, ndërsa pjesën tjetër do ta shlyejë përmes një kredie pas regjistrimit të pallatit. Komisioni nuk konstaton parregullsi.

-Automjet “Opel” blerë 2500 euro në 2015. Burimi, të ardhura nga paga.

– depozitë kursimi formuar në 2011. Në 21.01.2017 vlera 100 mijë lekë.

Loading...
Loading...
Loading...