Loading...

Nëse jeni një person që sapo keni marrë patentën dhe keni vështirësi në drejtimin e automjetit, me siguri që një prej problemeve më të mëdha mund të jetë ai me parkimin. Këtë e dinë gjithë drejtuesit e rinj, të cilët hasen me trafikun e rënduar dhe presionin e shoferëve të tjerë.

Konsulenti republikan amerikan Frank Luntz i ka ardhur në ndihmë të gjithë drejtuesve të automjeteve në vështirësi parkimi.

Ai ka publikuar në llogarinë e tij zyrtare në Twitter atë që e konsideron si “GIF-in (videon e shkurtër) më të dobishme të të gjitha kohërave”.

Për më shumë shihni videon:

Loading...
Loading...
Loading...